Radio Patmos - Kiusatusta mestariksi



Tv, radio ja muut mediat on tullut vuosien saatossa tutuksi. Uusimpana haastatteluna kävin ystäväni Toni Randenin haastateltavaksi Radio Patmokseen. Kanava on kristillinen, mutta uskonnosta emme lähetyksessä puhuneet.

Tutustuin Toniin aikoinaan Longinojan rannalla ja olemme tehneet vaikka mitä kaupunkiluonnon ja ihmisten hyväksi. Haastattelussa muistelemme näitä upeita hetkiä purolla ja niiden lisäksi keskustelemme myös koulu- ja perhetaustoistani unohtamatta kalastusta ja erityisesti lajikalastusta.

Ystäväni Jani kuunteli lähetyksen jälkikäteen ja tässä hänen lähettämänsä viesti. Haastattelun voi kuunnella linkistä, mutta se vaatii kanavan Patmosplussaan rekisteröitymisen joka ei maksa mitään.

Alla pari kommenttia haastattelusta hyvältä ystävältäni.

Jotenkin herkkä tuo sun äänensävy aamuvierailussa. Tosin kaiken hyvän ohessa onhan tuossa syvä olemus. Ei kiusaamisesta puhuta koskaan liikaa, vaikuttaa meihin pysyvästi ja traumatisoi matkaamme. Tämähän oli myös voittajan tarina. Teki hyvää kuulla aiheen vakavuudesta huolimatta. Olet edelleen oma arvokas itsesi. Kiitos siitä

Kuuntelin Patmos stoorin uudelleen. Melkoinen tunnekuohu kaiken kaikkiaan sun puheessa. Ehkä menee niinkin että ikä tuo hyville ihmisille herkkyyttä. Ja toisaalta silloin kun kokee menetyksiä tai ydinperheessä kokee ikäviä tilanteita tai traumaattisia asioita sitä on myös silloin herkillä. Ollaan molemmat hyvien puolella. Se on tärkeintä. 


Tässä muita parhaimpia haastatteluja tai videoita katsottavaksi.


Yle Areenasta löytyviä haastetteluja ja videoita



Lähetä kommentti

0 Kommentit