Kalastajan Maailma fongaa - Opi ja innostu lajikalastuksesta

Otto ja taimen & Juha ja made

Kalastajan Maailman Otto ja minä päätettiin lyödä hynttyyt yhteen ja tehdä muutaman videon sarja lajikalastuksesta, eli fongauksesta. Kovana kalamiehenä tutuksi tullut tubettaja tuli tutuksi Longinojalla kun kuvasimme hänen Vantaanjoki dokkariin materiaalia purosta. Tuolloin lokakuussa puhuttiin meneillä olevasta ennätysyrityksestäni ja lajikalastuksesta yleisesti. Siitä se idea sitten lähti tähän videosarjaan.

Nyt kun lajikalastuksen jaettu Suomen ennätys on takataskussa voin rennoin mielin lähteä tätä projektia toteuttamaan. Lue Suomen ennätyksestä tästä.

Sarjassa käydään läpi eri kalastustekniikoita, mitä soveltamalla pystyy eri kalalajeja pyydystämään. Kalastustekniikoiden lisäksi tutustutaan myös välineisiin, kalalajeihin sekä syötteihin. 

"Todella hienoa päästä Oton kanssa tekemään sisältöä fongaukseen. Himokalastaja jonka kanava kasvaa kovaa vauhtia ja seuraajia tulee. Hauska nähdä millainen lajimäärä saadaan kuvauksissa napattua." -Juha

Yritämme saada jaksojen sisällön sellaiseksi, että oppeja soveltamalla voi kalastaa monipuolisesti lajeja ympäri Suomen.

"No siis todella mielenkiintosta päästä tekee tätä ja tutustumaan lajikalastukseen, joka on mulle lähes tuntematon laji. Vuoden 2020 aikana sain 16 eri kalalajia niin odotettavissa on että 2021 saattaa tulla vähä enemmän lajeja vyölle." - Otto

Tutustu Kalastajan Maailman YouTube kanavaan tästä ja nappaa Instagram seurantaan tästä.

Materiaalia tulee Oton Youtube kanavan lisäksi myös blogiini. Teen jokaisesta jaksosta oman postauksen missä kerron lisää välineistä, lajeista ja tekniikoista.

Jakso1: Lirkkiminen

Jakso 2: Pohjaonginta

Jakso 3: Onginta

Toivottavasti sarjamme tulee innostumaan uusia kalastajia kokeilemaan mitä kaikkea lajikalastus voi tuoda lisää jo muutekin upeaan harrastukseen.

Juha & Otto

Lähetä kommentti

0 Kommentit