25.4.2011

Omanlaisia virpomisvälineitä

Palailtiin Ilomantsista pääsiäisen vietosta ja heti tavaroiden purun jälkeen avasin terassikauden. Linnoittuduin hyvin ansaitulle virittely sessiolle partsille ja korjasin ensiksi pari vapaa joista oli kärkilenkit lentäneet mereen ja lisäksi hienosäädin muitakin välineitä. Hienojen sidontalankojen ja kirkkaiden lakkojen sijaan kävin lainaamassa vaimoni pinkkiä kynsilakkaa sekä ompelukoneen laukusta ompelulankaan, tuli muuten aika ihqut korjaukset.

Lähestyvää Kalamaratonia varten harjoittelin kuin 0,05 siiman saa solmittu koon 26 koukkuun. Muistossa oli tuskaiset solmusessiot kun koukut lenteli ympäri työhuonetta mutta nyt kaikki sujuikin moitteettomasti ja sain tapseja aikaiseksi.

Tästä on hyvä lähteä kohti harjoittelusessioita ympäri stadin rantoja. Ehkä se tämän vuoden lajimääräänkin tulee jotain ahvenen seuraksi.

1 kommentti:

Ari kirjoitti...

Kireitä maratoniin. Mulla jää tänävuonna väliin. Varmaan oletkin kuullut asiasta. Vuoden kuluttua pitää tulla sitten hoitamaan jatkoyrittelyjä. Muistutuksena sulle siitä Kelliksen kalastuskauden avajaisista 21.5 ja juttelemistamme avajaisten jälkeisistä asioista... soittele sitten kun kiinnostaa.
Ari

Suositut tekstit