20.4.2011

Fiilistelyä

Käytiin Janin kanssa täydentämässä varastoja Onkitukussa. Jani menetti tänne kalastajien aarreaittaan pienen omaisuuden kun itse pääsin reilusti halvemmalla. Janilla matkaan lähti hiilikuituinen onkivapa, valmiita onkilaitteita, valmiita tapseja, painoja, kohoja, silikoniletkuja jne... pussi oli aikasta suuri johtuen varmaan Tomin tiedoista ja taidoista joilla myydään vaikka eskimoille jääpaloja.

Onneksi on tullut hankittua välineitä mennä vuosina Fongaamisen ja Kalamaratonin tarpeisiin tarpeeksi niin täydennykset onnistuu pienillä hankinnoilla. Varastoni täydentyi pitkävartisilla koon 24 "salakkakoukuilla", koon 26 v:tunytmeneehermot koukkuja lähti matkaan myös paketti sekä koon 22 lenkillisiä "yleiskoukkuja" edellisien koukkujen sitomisen jälkeisen vtuksen laskemista varten.

Lopuksi muistin että mullahan on heitto-onkivavasta kärkilenkki rikki ja kysyin Tomilta että kuinka takuu toimii. Takuu toimi samantien kun hetken päästä käsissäni oli uusi kärkilenkki joka pitäisi nyt vaan saada liimattua paikoilleen.

Kunnon haavi on hankintalistalla joten vielä joutuu vierailemaan ostoksilla ennen kisan alkua... niin ja eihän sitä koskaan tietä mitä muuta matkaan lähtee.

Kalamaraton kisafiilis on alkanut nousemaan ja itse kilpailuunhan on enään kuukausi aikaa. Avovesikamat on levitettynä tyylipuhtaasti pitkin partsin lattiaa ja pöytiä.

Kuukausi ja sitten kajahtaa taas Helsingin ja Kotkan rannoilta ilon hetkiä.

Stekkaa infoa Kalamaratonista ja tuu messiin!

Ei kommentteja:

Suositut tekstit