Ystävät ja synttäribileet - Jigailua ja hyvää ruokaa

Ystävät ja hyvä ruoka.

Peruskoulun ensimmäisellä luokalla oppiaineiden alkeet lähtevät A-kirjaimesta ja numerosta 1 ylöspäin. Iän karttuessa A löytyy yhtälöistä ja numeroita 1 perässä voi olla ties kuinka suuri määrä.

Suomen surkein hauenkalastajasta poisoppimisen ensimmäinen oppitunti suuntautui Vaasaan Mikado Fishing Teamin ja brändin Suomen myyntipäällikön Jani Haaviston luokse. 

”Aloitetaan perusteista, toistoja ja paljon kalakontakteja.” 

Matka Vaasaan starttasi perheen saattelemana, odottelin junaa laiturilla ja katsoin ihmisten hirveää kiirettä ja vilinää. 

Yksi aasialainen nainen sai jopa katsoa kuinka oven nappi ei avannutkaan ovea, vaan hän jäi laiturille katsomaan horisonttiin katoavaa junaa. Työreissu kun oli kyseessä olin saanut paikat extra luokasta, joka on myös junan hiljainen vaunu ja sieltä löytyy ilmainen vesi, kahvi- ja teetarjoilu.. 

Aikoinaan autokoulussa opettajani totesi;

”Jos on kiire, on aamulla herännyt liian myöhään.”

Saapuessamme Tampereelle oli kerennyt tekemään jo yhden bannerisarjan Savage Gearin avokelojen tarjouksista. Voin suositella tätä pientä upgradausta ja siirtyä rauhallisemmalle osastolle, vaikka et töitä tekisikään. 

Synttäribileet Vaasassa kera ystävien

Lähti nälkä, slurps ja njam!

Juna saapui Vaasan asemalle ja vastassa olivat aina yhtä iloinen parivaljakko; Jere ja hänen isänsä Teemu. Avaimen haku Airbnp kämppään ja syömään. Ruokapaikaksi valikoitui Socialburgerjoint Vaasan torin reunalta ja kyllä kannatti. 5/5 burgerit, suosittelen.

Isä ja poika. Ystävät.

Burgerien jälkeen oli synttäribileiden ohjelmanumeron vuoro; Jigailua hovarin rannassa. Street Fishingiä parhaimmillaan. Taustalla Vaasan hovioikeus, vieressä juhliva nuoriso ja taustamusiikkina ohi kiitävien veneiden äänet kera terassilta raikuvan musiikin. 

Kolmas heitto ja kala kiinni, selvästi paremman kokoinen potkuista päätellen. Hetken kala oli kiinni, mutta irtosi. Lopulta illan ainoa saalis näkyy kuvassa.

Illan ainoa saalis muistojen lisäksi.


Kaikkea tätä täydensi tyyni meri ja kirkkaan sinisenä horisontin maalaama taivas. Kivat ja ikimuistoiset synttärit kiitos Jere ja Teemu ihanasta illasta.

Vaasassa kaikki löytyy torin ympäristöstä. Vaasalaiset ovat niin laiskoja, etteivät he jaksa kävellä pidemmälle.

Näin totesi majapaikkani vuokraemäntä, kun kyselin nähtävyyksistä.
Tästä on hyvä jatkaa keskiviikkona. Lue keskiviikon tarina tästä.

Lähetä kommentti

0 Kommentit