Sisältöä Tik Tokkiin – Seuraa somessa


Pitkällisen mietinnän jälkeen olen päättänyt aktivoitua Instagramin lisäksi myös Tik Tokissa. Blogissani tuli 1.5.2023 illalla 400 000 lukukertaa täyteen, Instagramissa seuraajia on reilut 1300 ja nyt uusimpana Tik Tok kasvaa tasaisesti nousten jo yli 200 seuraajan. Tik Tok -kanavan perustin 18.4.2023. Ensimmäinen video saavutti 10 000 katselukerran rajan kahdessa päivässä, tekemäni sisältö selvästi kiinnostaa seuraajia.

Tik Tokissa pyrin pitämään sisällön vain kalastuspuolella ja painotus fiilis ja opettavaan sisältöön, jonka tavoitteena on innostaa seuraajia kokeilemaan esimerkiksi lirkintää. Tekniikoista löydät lajikalastus ja vinkit -osiosta.

Tik Tokissa 1000 seuraajan raja ylittyi 9.7.2023, joko sinä seuraat minua?

@taimenmies
Nappaa some-kanavat seurantaan
Työssäni Happy Anglerissä kirjoittelen kalastusvinkkejä Happy Angler -kalastusverkkokaupan kalastusvinkkeihin ja teen myös kalareissuilta fiilispostauksia verkkokaupan eri kanaviin. Työtehtäviin kuuluu myös Friends Of Happy Angler -somejengin vetäminen, nappaa seurantaan kivoja kalastajia ympäri Suomen.
Kalastusharrastustani tukemassa on muutama kaupallinen yhteistyökumppani, joiden vieheitä ja tuotteita käytän ja tuon esille reissuillani. Avoimuus näissä yhteistyössä on mielestäni tärkeä ja reilua seuraajieni ja lukijoitteni kannalta, joten tässä lista kaikista brändeistä.
Tavoitteeni kaikissa käytössä olevissa kanavissa on välittää ja tuoda esille kalastuksen ilosanomaa monipuolisesti. Toiveenani on, että kalastuksesta kiinnostuneet löytävät jotain uutta rakkaaseen harrastukseensa ja saamme myös mahdollisimman paljon uusia kalastuksen harrastajia.

Kalamaraton lähestyy kovaa vauhtia, kolmaskymmenes kilpailu, mutta sitä ennen osallistuminen kilpailuun numero 29 Kotkassa tavalla tai toisella.
@taimenmies Hauenkalastus on minulle sama asia kuin yksi tai kaksi haukea vuodessa Kalamaratoneissa. Nyt kun suurhauki (+10kg) on tavoitteena piti harjoitella ja tehdä rigejä Mikadon haukishadeihin. Tarvitset: jigiruuveja, uistinlenkkejä, leikariketjuja ja 3-haarakoukkuja. Yhdistä koukut ja leikarit uistinrenkaalla ja se on siinä. Halutessasi voit laittaa toiseen päähän lukon kiinni uistinlenkillä. Rigiin on helppo vaihtaa uusi jigi. Painonastat auttaa painottamaan jigejä ja pitämään ne oikeassa uintiasennossa. Pitäisi varmaan lähteä haukisetti ostoksillekin. Kaupallinen yhteistyö: Mikado #hauenkalastus #kalastus ♬ alkuperäinen ääni - Taimenmies
@taimenmies Ajattelin käydä Kalamaraton sääntöjä läpi jotka voi herättää kysymyksiä. Tässä joukkueen kokoonpanosta ja käytettävistä vapamääristä. Sääntökohdat Skes ry:n sivuilta: 3. Kilpailussa tavoitellaan mahdollisimman useita eri kalalajeja 2-3-henkisin joukkuein. Jokainen joukkue nimeää itselleen kapteenin. Joukkueella voi olla myös erillinen valmentaja/huoltaja, joka ei kuitenkaan saa osallistua itse kalastukseen. Joukkue ei voi vaihtaa huoltajaa kesken kilpailun. 4. Sallittuja kalastusvälineitä ovat onki-, pilkki-, virveli- ja perhovapa. Kisassa joukkue saa käyttää enintään kolmea vapaa kerrallaan riippumatta siitä, onko joukkueessa kaksi vai kolme jäsentä. Jokainen kilpailija voi vapaasti vaihtaa välinettä eikä koko joukkueen tarvitse samanaikaisesti käyttää samoja välineitä. Joukkueen kalastaessa on aina oltava vähintään kaksi joukkueen jäsentä paikalla. #Kalamaraton #fongaus #lajikalastus #kalastus ♬ alkuperäinen ääni - Taimenmies
@taimenmies Kaksiosainen video: Alussa näytän miten onkivapaan jossa ei ole kärkilenkkiä kiinnitetään stonfo ja lopussa esittelen vapa-arsenaalin uusimman tulokkaan. Sain testiin Mikado MFT Pole 500 onkivavan ja 700 on tulossa myöhemmin. Viiden metrin vavan paino on VAIN 195 g ja tuntui heti ensi kosketuksesta käteen sopivalta. Vavassa ei ole valmiiksi kärkilenkkiä siimaa varten ja siihen on hankittava erillinen stonfo johon siima kiinnitetään. Suosittelen, tämä pääsee Kalamaratoniin mukaan toiseksi pitkäksi vavaksi. Vapoja myy @happyangler.fi Kalastus -> Vavat -> Onkivavat -> Valitse pituus -> Nauti onginnasta #onginta #kalamaraton #lajikalastus #kalastus #fongaus ♬ alkuperäinen ääni - Taimenmies
@taimenmies Miltä pimeässä näyttää lirkintä? Tämä kalastusmuoto on lajikalastuksessa se kaikista koukuttavin. Tätä kannattaa kokeilla, tämä on sika rentouttavaa. Hiljainen ranta, tyyni meri vain sinä omassa valokeilassa tutkimassa vedenalaista maailmaa. #fongaus #lajikalastus #Kalamaraton #kalastus ♬ alkuperäinen ääni - Taimenmies

Lähetä kommentti

0 Kommentit