Species Fishing Teamin vaatettaa: OPM International Oy & Paitakulma.fi

Kiitos Opm, Onkitukku ja Paitakulma tiimimme tukemisesta

Sadetta, räntää tai rakeita. Yllättävä ukkokuuro, paahtava helle ja kaikki muut mahdolliset sään ja sateen olomuodot ovat tulleet tutuksi Kalamaratoneissa ja kalareissuilla ympäri Suomen koettua. Niinä hetkinä, jolloin kylmyys valtaa kropan ja vesipisarat tehostavat kosteaa oloa tippuen tasaisena virtana lippiksen lipasta kohti maata saamme kiittää kuivana pysymisestä kisa-asujamme.

Me kisaamme Kalamaratonissa aina kelistä riippumatta ja päällimmäinen vaatekerros on tästä syystä tärkeä valita tarkoin! Valitsimmekin uudesta asusta Mikon ja Timin kanssa pykälää isomman koon takkiin ja housuihin, jolloin alle mahtuu riittävästi lämmittävää vaatetta.

Meidän tiimimme on luottanut OPM Finlandilta saatuihin Savage Gear -kalastusasuihin vuodesta 2017 lähtien. Asuissa on yhdistynyt Kalamaratonissa olennaiset vaatimukset: Kulutuskestävyys, vedenpitävyys ja mukavuus päällä. 

Uskomattoman yhteishengen lisäksi meitä yhdistää vaatetus.

Mallistosta edelliset vuodet käytössä olleet Black Savage-kalastuspuvut vaihtuvat seuraaviksi vuosiksi Savage Gear WP Performance pukuun ja vanhat O:lla alkavan brändin huppari ja tekniset paidat vaihtuvat samalla Savagen vastaaviin Tournament paitoihin

Kalastuspuvun takki ja housut myydään erikseen. Housuista löytyy myös korkealla vyötäröllä olevat henkselilliset mallit. 

Asun tärkeimmät ominaisuudet
  • 100 % vedenpitävä (10.000 mm vesipilariarvo)
  • Hyvin hengittävä (5000g/m2/24h)
  • Kestävä 100 % nylon taslon kangas
Tilaa tästä omasi Happyangler.fi -kalastusverkkokaupasta.

Tukijat näkyviin - Luota kotimaiseen perheyritykseen

2022 Lajikalastuksen joukkue SM-kulta jäi vanhojen asujen viimeiseksi.


Kisa-asumme merkit painattavat kotimainen perheyritys Paitakulma. Kalastus- ja tekstiilien painatus kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi, ettei tekstiilien tekniset ominaisuudet kärsi esim. liian kuuman painamisen takia.

Tutustu palveluihin ja tilaa omat painatuksesi: Paitakulma.fi. Paitakulma on Suomalainen perheyritys, joka panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Tiimimme kiittää OPM:mää ja Paitakulmaa tekstiilipuolesta ja Onkitukkua kisatoimintamme syötti ja mäskipuolen sponsoroinnista.

Kiitos!

Juha, Markus, Mikko ja Timi

Lähetä kommentti

0 Kommentit