vihdoinkin loma...


Vihdoinkin loma voi alkaa. Olen viimeisien parin vuoden aikana aloittanut lomani Kalamaraton viikon alussa. Olen pitkään himoinnut Kotkan kisaan osallistumisesta mutta tänä vuonna se jäi juhlakisan takia.

Se epämiellyttävä tunne kun käy kavereiden kanssa kalalla ennen kisaa ja keskustelee lajeista ja kisataktiikasta ja takaraivossa jyskittää se tieto etten viitsi tänä vuonna osallistua kisaan.

Järjestäjien puolellakin on omat mukavat puolensa, varsinkin laurin ja jussin kanssa rupattelu ja lajien tuntomerkkien opettelu on parasta mitä kisan toinen puoli antaa itselleni. Kisan aikana on kiva jutella joukkueiden kanssa lajien kalastuksesta ja vinkeistä itselleni ja myös heille.

Pitkään on puhuttu maagisesta 30-lajin haamurajasta. Tänä vuonna ilman paria pummia Skes-amatöörit olisi tämän rajan rikkonut.

Olen aloittanut tulevan vuoden kisatiimini miettimisen. Helsinki voi huokaista helpotuksesta olen Kotkaan matkalla. Ajattelin lähteä kisaan googlemapsin, Jerryn vinkein ja omalla tietotaidolla. Katsotaan mikä on lopputulos vajaan vuoden päästä.

Lähetä kommentti

1 Kommentit

Anonyymi sanoi…
Siitä se kuume taas lähtee. Enää vähän yli 360 päivää aikaa valmistautua, ja vuosi on lyhyt aika. Lomaile nyt rauhassa ja koita fongata niitä "lomalajeja". Itse yritän vielä toipua valvomisesta ja selvittää, missähän me Maraton-vuorokausi pyörittiin. Se oli kovin sekava päivä - en muista siitä juuri mitään ;=)

Itse keskityn fongaus-tavoitteiden saavuttamiseen. Koska tuo 40 näyttää nyt kohtuu helpolta, voi olla että tavoitetta pitää nostaa.

Hyvää Lomaa sinulle ja perheellesi!

Jerry