20.8.2015

Longinojan talkoot 19.9.2015 – pieni panos suureen asiaan!Suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseura (SKES) ry järjestää Malmilla virtaavalla Longinojalla kunnostustalkoot lauantaina 19.9.15. klo 10.00 alkaen. Longinoja on SKES:n Taimentiimin pitkäaikaisin kunnostuskohde.

Talkoiden tavoitteena on suojata sortuvia penkkoja kiviaineksella sekä luoda uusia lisäämällä puroon soraa. Lisäksi talkoolaiset puhdistavat jo puroon aikaisemmin tehdyt soraikot. Tarkoituksena on luoda puroon lisää potentiaalista lisääntymisalueita. Helsingin kaupungin rakennusvirasto on järjestänyt kiviainesta kunnostusurakkaa varten purolle.

Talkooalue sijaitsee Riihenkulman alueella. Autolla tulevien kannattaa suunnistaa Haaga-Helian parkkipaikalle osoitteeseen Latokartanontie 12. Perille pääsee kävelemällä puroa alavirtaa n. 300 m. Paikalle pääsee myös julkisilla – Pukinmäen ja Malmin asemat sijaitsevat lähellä.

Sopiva talkoovarustus on säänmukainen vaatetus sekä reipas talkoohenki! Lisäksi mukaan voi ottaa oman lapion, rautakangen, talikon, kottikärryt taikka taljan.

Talkoolaisia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Talkoolaisille tarjotaan grilliruokaa sekä pannukahvit. Ruoat tarjoaa Skes ry yhdessä SeaGood Oy Fort Delin kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Juha Saloselta sähköpostitse (juha.salonen@skes.fi) tai Matti Saloselta puhelimitse (050 359 0414). Mukaan pääsee myös ilmoittautumalla tähän tapahtumaan.

Tapaamispaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=8000&text=tapaamispaikka&srs=EPSG%3A3067&y=6680246&x=389743&lang=fi

Tapahtumakuva: Henrik Kettunen

Ei kommentteja:

Suositut tekstit