15.2.2015

Tekniikkaa mukaan kalareissulle

Nykyisessä työssäni Hong Kong verkkokaupassa on mahdollisuus saada testiin kaikkia kivoja vempeleitä. Lapinlahden kalareissullemme varustuksemme kasvoi entisestään hieman työni ja sosiaalisen median avustuksella. Alla lista laitteista jotka pääsevät testiin retkellämme.

Jäädytkö pilkillä?

Tästä twiitistä se idea sitten lähti. Laitoin heille viestiä ja viikko ennen reissuamme sain tiedon, että saamme teltan testiimme.

Pyysin heitä lähettämään teltan suoraan Lapinlahdella asuvalle Miikalle ettei meidän tarvitse roudata sitä Helsingistä mukananamme.

http://www.spordic.com/

Mitä vedenalla oikeasti tapahtuu?

Kaikuluotaimet ovat yleistyneet pilkinnässä huimaa tahtia. Seuraamani bloggarit kehuvat kuinka kaiun näytöltä voi seurata kiinnostuuko alla olevat kalat pilkistä vai ei. Enää ei tarvitse kykkiä tyhjällä reiällä kun voi kaiusta tarkistaa uiko alla muutakin kuin vain tyhjää.

Saimme testiin retkellemme Lowrance Elite-3X All Season Pack kannettava kaikuluotaimen joka on ollut tämän talven myyntihitti Hong Kong -kalastusverkkokaupassa.

Tallenna ja näe tärpit

Water Wolf Hd -vedenalaiskameran pystyy virittämään vieheen tai syötin eteen. Saimme kyseisen kameran myös mukaamme. Katsotaan onnistummeko saamaan tärppejä talteen.

Jo ennestään blogi kautta tuttu Aqua Spy Micro kamera pääsee tutkimaan ankeriasmontun kivenkoloja ja nyt täytyy nauhoittaa myös mitä näytössä näkyy.

Toivottavasti onnistumme tällä kuvauskalustolla tallentamaan jotain ainutlaatuista ja ennen näkemätöntä.


Onko ankeriaan tärppi oikeasti niin voimakas kuin Teppo kertoo tai hakeeko kalat syötin kauempaa vai pitääkö sen tipahtaa suoraan suun eteen?

Katsotaan onnistummeko saamaan näihin kysymyksiin vastauksen tämän kameran avulla.

Testiporukkaamme kuuluu mm. Urpoerämies Oy:n kalaporukka sekä muita aktiivisia kalastajia.

Katsotaan millaiset testit saamme tällä kokoonpanolla aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Suositut tekstit