17.5.2013

Kalamaraton joukkueen esittely

Joukkueemme nimi on kuten aina Skes Taimentiimi. Vaikka henkilökombinaatiossa on tapahtunut vuosittain suuriakin muutoksia on kippari pysynyt samana.

Leijonat ovat rynnimässä kohti kirkkaita mitaleja, heihin ei uskonut kukaan. Meidän viime vuoden kolmas sija antoi suuntaviittoja tämän vuoden kilpailuun. Lajimäärä 27 ja toiseksi nopein 10-lajin tunnistusaika. Tänä vuonna rima nostetaan korkeammalle, 27 lajia pidetään tavoitteena, mitta tähdätään muutaman uuden treeni löydön kautta lähemmäksi 30 lajia.

Leijona joukkueen kokoajan Jalonen haki tasavahvaa joukkuetta, missä jokaisella on oma roolinsa. Treenien myötä olen voinnut ilokseni todeta saman omasta tiimistänikin. Media ei uskonut mahdollisuuksiin, valmentaja tiesi mitä teki. Itsekin uskoin Jalosen valitsemaan linjaan ja nyt ollaan mitallipeleissä ja yhtä kirkasta nestettä sisältävää pulloa rikkaampana.

Skes Taimentiimi vuosimallia 2013

Markus
Tämä kalamies on syntynyt vapakädessä. Hänen suurin tavoite oli harjoituksissa keksiä kuhan –ja toutaimen kalastuksen salat. Minne Markus menikin, löytyi hän lopulta suvannolta.

Jos joku ihmettelee miksi, Viikin vihreästä isosta kaupasta ei löydy yhtään jigiä on syy Markuksen. Jigivarasto vaatii oman lipastonsa makuuhuoneeseen, kuten muutkin kalastusvälineet joita tunkee joka nurkasta.

Hyvin on treeni suvannolla mennyt, kaikki muut saa kuhia ja toutaimia paitsi Markus :D

Mikko
Ikuinen optimisti, Kalamies isolla K:lla. Aikaisemmin Mikon tunsi punaisesta rähjäisestä repusta ja rähjäisestä vihreästä huivilippiksestä. Tälle vuodelle naamioimme Mikon sponsorimme Onkitukun edustaman Colmikin lippiksellä ja reppunsa hän on vaihtanut uuteen vihreään. Hänen rauhallisuutensa on tarttuvaa ja työaikansakin hän viettää kalojen parissa. Espoon Soukkalaiset tuntee hänet varmasti liha –ja kalatiskin myyjänä jonka tiskiltä löytyy välillä mm. kivinilkkoja tai imukaloja. Mikko osaa oikeasti kalastaa, tietää jipot ja kikat.

Timi
Harmittavasti hänen tiiminsä ei lähtenyt kisaan mukaan. Kysyimmekin hyvissä ajoin kiinnostaisiko tulla meitän tiimiin huoltajaksi. Kauaa ei tarvinnut hänen miettiä, tulen huoltajaksi. ”On hienoa nähdä kilpailu tältäkin puolelta”, kuului jatkolauseessa. The Mustatokkomestari on käynyt kaikki parhaat tokkopaikkansa läpi, löytämättä toistaiseksi tätä mustaa kalalajia.

Olemme yrittäneet miettiä huoltajamme päänmenoksi kaikkea mahdollista, autonakku repussa minkä avulla saamme valaistua puoli Lauttasaarta... Lisäksi treeneissä pyysimme häntä selvittämään, mikä on kuoreen kutsuhuuto. Huudoksi valikoitui perinteinen Kiikiikii, tämä on tehtävä rantamatalassa käsinseisonta asennossa, näin huudettu ääni madaltuu oikeaan oktaaviin.

Minä
Edelleen se sama Juha kuten aina ennenkin. Anteeksi nyt tässä vaiheessa äksyilyni viime päivien aikana. Olen aina ennen kilpailua hieman äksyllä päällä, uskaltakaa kuitenkin kilpailussa tulla kysymään vinkkejä, kyllä me aina jotain voidaan vinkata. Taktiikkaharjoittelua on suoritettu rakentamalla tyttäreni Olivian kanssa Brio-junaratoja ympäri olohuonetta. Jokainen kisko vie jonnekin ja tavoitteena on saada päät yhteen. Tämä on taktiikkamme, vedämme alun täysiä kuten VR:n pendoliini (jos ei sada lunta) halki Suomen.

Kiitos vaimoillemme Ninalle, Titalle ja Tanjalle, että kestää tämän suhaamisen.

Oman rakkaani sanoin ”onneksi Kalamaraton on vain kerran vuodessa!” NOT, tänä vuonna mennään myös Joensuuhun.

Kireitä siimoja, löysiä hermoja ja antoisaa tulevaa Kalamaratonia 2013. Skes Taimentiimi kiittää jo nyt kaikkia kilpailun mahdollistaneita ja siihen osallistuneita. Rantsussa tavataa.


Lyhyt tietoisku menneistä yhteisistä treeneistä
16.4 klo 21-01 Grillaus / Lirkkikeikka
25.4. klo 20-02 Siika / Lirkkikeikka
9.5. klo 23-02 Lirkkikeikka
11.5 klo 22-01 Jigi / Mäskäyskeikka
12.5. klo 22-01:30 Seipi / Lirkkikeikka
13.5. klo 20-01 Mäskäys / Lirkkikeikka
14.5. Muu tiimi kävi mäskäämässä
15.5. klo 20-02 Grillaus / Pohjaonginta / Lirkki
16.5. klo 20-01 Viimeistely treeni

Ei kommentteja:

Suositut tekstit