16.4.2013

Ensimmäisen fiilestelytreenit


Yökalastus tai lirkkiminen on antoisaa puuhaa.
Kolmipiikki, hei äität valokeilassa on KOLMIPIIKKI! Nyt äkkiä vehkeet tänne...

Kalamaraton, tuo kalastuskilpailuiden ehdoton huippu kolkuttaa jo oventakana. Olikin siis aika lähteä hiomaan kisataktiikkaa joukkueen kesken.

Tapaamispaikaksi sovimme perinteisen rannan Lauttasaaresta, mukana oli grilli ja hyvää lihaa. Kellon lyödessä 21, oli lihat grillissä ja savustettu peuranjalka kivellä leikeltävänä. Keväinen merituuli siivitti mahtavan tuoksun pitkälle rantaviivaan.


Kokki vauhdissa..
Ranta ei ollut kokonaan sula, suurien jäälauttojen välistä näkyi kuitenkin kaunis puhdas hiekka -ja sorapohja. Alkuilta meni harjoitellessa, vasta myöhemmin kun pimeys saavutti huippunsa saapui piiloistaan kivinilkat. Nilkkoja näkyikin alueella lähes parin metrin välein, kivisimput pysyi edelleen piiloissaan.

Markus onnistui jallittamaan kivisimpun ja pyysi minua kuvaamaan elämänpisteensä. Kameraa kaivaessani huomasin kuinka rannassa olevan kiven päällä oleili toinen simppu. Pilkki nopeasti veteen ja ylös, lajipiste numero 9 kuluvalle vuodelle.

Mikko tuli ikuistamaan simppumme ja huomasi matkalla kolmannen simpun, nips, naps ja simppu oli ylhäällä. Jokainen meistä oli saanut yhden tai kaksi lajipistettä vuosilistalleen.

Reissun tavoitteena ei ollut saada pisteitä tai grillailu. Tärkein anti oli zhillailu ja hyvän "jerryn" heittäminen.

Itse pidän tärkeänä asiana Kalamaraton joukkueelle, että kuittailu ja v.tuilu otetaan vastaan ja kestetään kuten mies. Tämän treenaaminen on meidän tiimin päätavoitteena kuluvan kuukauden aikana...

Yhdessä fongailu on paljon hauskempaa.
Avovesikausi avattu kivinilkoilla.
Treenikausi aloitettu, mitähän seuraavaksi...

Ei kommentteja:

Suositut tekstit