5.6.2011

Metsään mars!


Olemme pitkään miettineet ja harkinneet vauvarinkan hankkimista. Tavoitteena on saada hieman laajempi alue Suomen kauniista luonnosta retkillemme käytettäväksi niin että Olivia voi kulkea mukana.

Hyvä ystäväni Jani joka on kirppismyyjien päivänsäde tyylillään millä käy pöydät lävitse ja vaimonsa pahin painajainen kun kotiin kerääntyy harakanpesän tavoin kaikkea kivaa ja kiiltävää. Sissi-iskumme suuntautuikin nyt Myrtsihalliin josta on monena viikonloppuna tehty huippulöytöjä varsinkin Olivialle.

Kävelin vaunuja työntäen kun kuulin taustalta puhetta vauvarinkasta, huomasin kuinka ulkomaalainen mies oli saanut kuulla rinkan hinnaksi 20e, jätti onneksi ostamatta. Singahdin paikalle kuin toutain Saarikosken Antin vieheeseen Kuokkalankoskella. Onnea vielä kerran saamamiehelle uudesta elämänpisteestä!

Singahdukseni tuotti tulosta, löysin vanhempaa mallia olevan Haltin Napero lapsenkantorinkan. Hetken tutkailin rinkkaa ja juttelin myyjän kanssa. Lähes uusi, vain pari kertaa käytetty rinkka oli käsissäni tutkittavana. Tiesin aikaimpien selvittelyjen perusteella että uudet Haltin retkirinkat maksavat reilusti yli 100e.

Päätin ostaa rinkan ja kotiin päästyämme testasinkin sitä kävelemällä Olivia kyydissä parin kilometrin matkan Janille ja takaisin. Olivia viihtyi rinkassa ja pää kääntyili ympäriinsä. Hyvä oston ja voin sanoa että hiki valui.

2 kommenttia:

ANTTI SAARIKOSKI kirjoitti...

Erinomaista tekstiä! :)

ANTTI SAARIKOSKI kirjoitti...

Erinomaista tekstiä! :)

Suositut tekstit