9.12.2008

Tänään Mtv3 Max klo 19 - Kireitä siimoja: Kalamaraton 2008

Tänään on se päivä jota olen odottanut tämän vuoden toukokuusta lähtien. Jakso Kireitä siimoja jossa opastan kolmea legendaa läpi Helsingin rantojen kalastaen tulee ulos Mtv3-maxilta klo 19.00.

Kuinka monta eri kalalajia voidaankaan Helsingin vesialueilta pyydystää kolmen hengen joukkueen voimin vapavälineillä 24 tunnin aikana? Kysymykseen on jo useiden vuosien ajan hakenut vastausta Jukka Halosen kipparoima Kalamaraton -kilpailu.

Tänä vuonna kilpailuun osallistuu myös kolmen suomalaisen kalastusvälineteollisuuden pitkän linjan vaikuttajan muodostama Titaanit -joukkue. Paavo Korpua, Esko Rapala ja Kalevi Kangas haastavat muut joukkueet valtaisan kokemuksena ja asiansa osaavan oppaan turvin.

Lopputuloksia ihmettelemässä on myös juontaja Mika Vainio. Kotimaisessa kalastussarjassa seurataan perhokalastajien ja virvelikalastajien kaksintaistelua huippuluokan kalastuskohteissa ympäri maailmaa. Kilpailijoiden joukossa on maamme eturivin kalastusoppaita, kalastustoimittajia, kilpakalastajia, välinevalmistajien edustajia tai muuten vain intohimoisia kalamiehiä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jäi näkemättä :(. Onkohan tulossa vielä uusintana joskus? Tai saiskohan jostain netistä? Tai ostettua dvd:nä? Mitään tietoa?

Juha Salonen kirjoitti...

Laita sähköpostia niin katsotaan miten onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

OK. Mistä löytäisi sun osoitteen?

Juha Salonen kirjoitti...

juha.salonen(ät)skes.org on osoite

Suositut tekstit