Miksi prkl...



Kaupunkipurojen suurin ongelma on ehdottomasti vedenlaadun vaihtelut ja suurimpina satunnaiset päästöt joista kukaan ei tiedä mitään. Viimeisin joka saatiin satimeen oli Lokapojat Oy, nämä veijarit laskivat ties mitä, ties minne.

Nyt Longinojan kohtalon on kokenut jo tänä vuonna kovia kokenut Mellunkylänpuro. Purossa on pitkällä matkalla havaittu kuolleita taimenia puron pohjalla. Kävin haavitsemassa tutkimuksia varten näytekaloja ympäri puroa ja Tomi Silander Helsingin kaupungin puolelta toimittaa ne keskiviikko aamuna Eviraan tutkittavaksi.

Sanattomaksi vetää kun luontoa arvostetaan näinkin paljon. Tavoitteleeko joku pieniä säästöjä budjetissa vai mikä kumma tässä oikein on...

Kiitoksia kaikille jotka ottivat huolta purossa näkyvistä kaloista ja erityiskiitos muistaakseni Arille. Hän tuli minua vastaan purolla ja näytti kohdan mista kaloja löytyi eniten, kun en itse kiireiltäni ehtinyt käydä laajempaa aluetta läpi kävi hän katsomassa Aarrepuiston alueen läpi... ja kaloja löytyi myös siltä ketarat levällään :(

Lähetä kommentti

1 Kommentit

Anonyymi sanoi…
vitun vitun vitun vittu,saatana,prkl!!
näytti jo sen verran hyvältä puron tulevaisuus ja nyt tämmönen paha takaisku.
itse näin jo paljon aikaisemmin pieniä päästöjä tuolla,nyt ilmeisesti koko joku vitun paskaputki valunut kuiviin...ei helvetti,sori.