Talven synkimpinä hetkinä


Talvella ulkona ravaamisen kiire loppuu ja tulee aikaa rauhoittua miettimään menneitä aikoja. Ulkona tuulen ulvoessa on kiva tutkia edellisen vuoden kuvasaldoa ja muistella mitä kaikke noidenkin kuvien eteen on tullut tehtyä.

Otin kesällä projektikseni saada kuvan juuri pinnasta hyönteisen ottavasta taimenesta, tässä en ihan onnistunut mutta leivällä onnistuin saavuttamaan kalojen luottamuksen ja parhaimpana aamuna jaloissani pyöri neljä taimenta samaan aikaan. Jos omistaisin teräväpiirtoisemman objektiivin voisin toteuttaa sen täydellisen suunitelman joka päässäni odottaa oikeaa täydellistä hetkeä jolloin ei voi syyttää kuvan epäonnistumisesta vain itseään.

Vuosi 2006 oli muutenkin erittäin onnistunut taimenrintamalla, 6 upeat talkoot takana, uuteen kameraan tutustuminen ja sen käytön opettelu... kai tuota jotain sitten kuitenkin osaa kun sain jopa hyvää palautetta muutamista kutukuvista. Harmittavasti parhaimman äksönin ollessa päällä jouduin menemään töihin. Tuolloin Akin kanssa näimme useita yli 60cm emokaloja soraikkojen päällä vain odottamassa sitä hetkeä jolloin puron taimenkannan uusi ikäluokka saisi alkunsa.

Lähetä kommentti

0 Kommentit