Vuosi 2014 niputettuna yhteen blogipostaukseen


Nyt kun vuosi on kulunut loppuun, on aika vetää yhteen vuoden 2014 kohokohdat. Vuosi on ollut kalastuksellisesti monipuolinen. Lajimäärä jäi 37, uusina elämänpisteinä listoille nousi toutain Lempäälästä ja Piikkikampela Padvan niemeltä. Lajikalastuksen kärkijoukon lajimäärä pyörii nyt reilusti yli 40 kalalajissa, pakko nostaa hattua näille ”raatajille”.

Onnistunko itse tulevana vuonna rikkomaan maagisen 40 kalalajin vuosipisterajan? Tämä jää nähtäväksi, paineita ei oteta vaan pidetään hauskaa hyvässä seurassa kuten edellisenä vuona.
Suuria muutoksia tapahtui helmikuussa kun vaihdoin pitkän Mustan Pörssin urani ja siirryin rakkaan kalastus harrastuksen pariin Hong Kong konserniin. Työmaata on ollut kalastusverkkokaupan ympärillä ja tuloksia on ruvennut näkymään, kiitokset tästä kuuluu uskomattomalle tiimillemme.

1. Uudet ihmiset.
Tämä on joka vuosi ykkösenä. Ihmisten kautta oppii asioita ja tutustuu uusiin mielenkiintoisiin henkilöihin. Muutaman kun mainitsee niin Saken auttaminen kalalajikirjan lajien pyydystämisessä, Miika ja Pekka Lapinlahdelta jotka lähtivät meille pilkkioppaaksi lyhyellä varoitusajalla ja monet muut hienot persoonat. Kiitos! Lisäksi kaikki uudet työkaverit, tehokas tiimi jolla pyörii Suomen paras kalastusverkkokauppa. Hyvä ME!

2. Kalamaratonit kokonaisuudessaan
Kiitos joukkueellemme. Uskomattoman sinnikkäitä ja taitavia kalamiehiä joiden kanssa kalastus on antoisaa ja hauskaa. Treenireissuja tehtiin vaikka vettä satoi ja väsytti. Tuloksena Helsingin kilpailun voitto ennätystuloksella 32-kalalajia, Turun kilpailun voitto 24-kalalajilla sekä Joensuussa kolmas sija missatun kivennuoliaisen takia lajimäärän jäädessä 16. Uudet kalastajat joita tuli tavattua kilpailuissa kolmessa eri kaupungissa. Kalamaraton tarinat löydät tästä.

3. Longinoja projektin viestinnän kehittäminen
Longinoja viestinnän vieminen facebookkiin. Sivuston kautta olemme pystyneet kertomaan mitä, purolla tapahtuu myös heille jotka päivittäin liikkuvat puron varrella, mutta eivät asioista välttämättä tiedä. Kuduntarkkailu syksyllä oli todella aktiivista ja saimme nauttia sivuilla upeita valokuvia taimenista. Tule ja tykkää www.facebook.com/longinoja

4. Upeat kalareissut
Ehdottomasti järjettömin kalareissu mikä on tullut tehtyä. Helsinki – Tampere – Kuopio – Lapinlahti ajoa. Perillä pilkintää 5 tuntia ja sama matka takaisin. Reissusta voi lukea tästä. Muita hienoja retkiä oli Airiston härkäsimppukarnevaalit vuoden alussa sekä Padvan niemen valloitus. Padvan niemen reissusta Lauri Asanti teki jutun Erä-lehden 12/2014 numeroon, hänen ottamia valokuvia voi ihailla täältä.

Kiitos kaikille blogin seuraajille vuodesta 2014 ja kalaisaa uutta vuotta 2015.

Lähetä kommentti

0 Kommentit