29.6.2012

Lisävirtaa vaikka keskellä metsää

Koputtelin testi mielessä kepillä jäätä ja onnistuin kävelemään heikkojen jäiden yli. Sain nimittäin ensimmäisen tuotteen testiini.

Erittäin mielenkiintoiselta kuulostavasta apuvälineestä sain vinkin facebook kaveriltani.

Laite kuulostaa aluksi humpuukilta ja täysin turhalta kapistukselta, mutta kun asiaa rupeaa miettimään tarkemmin, alkaa muistumaan mieleen tapauksia jolloin tällekin olisi ollut tarvetta.
Olen innokas sosiaalisen median käyttäjä ja välillä veneellä lilluessa on kiva katsella mitä kaverit puuhailevat ja etenkin onko saalista muualta noussut.

Kännyköiden jatkuva 3g-yhteydet sekä dataliikenne syövät puhelimen akun alta aikayksikön ja yleensä akku piippailee pidempien reissujen päätteeksi. Puhelimellahan on tietysti chattailty, surffailu, kuvattu videota ja kuvia.

Tähän virtaongelmaan avun tuo aurinkopaneelilaturi -ja lisäakkuyhdistelmä. Lisätietoa tuotteesta valmistajan sivuilta Suntrica SolarStrap™ ss-w204.

Laturin voi laittaa kalareppuun kiinni tarrakiinnityksellä ja lisäakku latautuu sinun kalastelun lomassa. Mikäli lisävirran tarve on välitön, voi puhelimen -tai muun laitteen liittää kiinni suoraan kaapelilla jolloin lataus alkaa välittömästi

Kulkee ja latautuu näppärästi mukana
Lisävirtaa vaikka keskellä metsää, tämä laturiakku yhdistelmä tulee löytämään paikkansa kalareppuni ulkopuolen lenkeistä.

Myyntipakettiin kuuluu SolarStrap™ ss-w204 aurinkopaneelilaturi sekä kaapeli iphonelle. Lisätarvikkeena löytyy eri puhelin -tai navigaattori yms. laitteilla soveltuvia vaihtopäitä sekä kaapeleita. Lisätarvike valikoimaan voi tutustua näillä sivuilla.

Valitse itsellesi pukukoodiin sopiva väri
Laitteen käyttöön ja toiminnallisuuksiin voi tutustua käyttöohjeesta.

Kiitokset Suntrica Ltd from Finlandin facebook porukoille jotka lähettivat laitteen testiini.Ei kommentteja:

Suositut tekstit