2.5.2012

Romppeita laatikoittain

Tässä ei ole kaikki, varsinaisen repun sisältö on sitten asia erikseen...

Olen viimeiset pari iltaa etsinyt kalastusvälineitäni ympäri huushollia sekä varastoa. Kävin kaikki pienet laatikot, nyssäkät ja muut piilopaikat läpi ja loppuihan se projekti vihdoinkin. Makuuhuoneen kaapeista löysin kaksi lehtilaatikollista pilkkivapojen osia, siimoja ja kärkiä sekä kaikkea sekavaa.

Verkkokellarista tuli kaksi muuttolaatikollista tavaraa joissa toisessa talven päättymisen kunniaksi pakatut pilkkivälineet ja toisessa kaikkea heittokamaa.

Inventaarion tuloksena sain kerättyä mm. boxillisen jigejä, kaksi boxia uistimia, yhden muuttolaatikollisen kaikkea epämääräistä kalastusrompetta odottamaan seuraavaa käyttökohdetta.

Inventaario auttoi myös siinä, että nyt tiedän mitä pitää hankkia meneillä olevan kalastuskauden tarpeisiin. Lista ei onneksi ole pitkä.

Lisäksi on tullut korjattu autonoven väliin jäänyt otsalamppu. Uuden hankinta ei ennen kisaa ole mahdollista joten täytyi ottaa remppareiska asenne ja korjata lamppu kotikeinoin.

Lampusta oli murtunut täysin valo-osan kulman säätö toiminnallisuus. Saadakseni lampun sopivaan kulmaan lirkintää varten taiteilin lampun ja otsapannan väliin teippimyttyjä. Sopivan määrän tunkemisen jälkeen teippasin koko komeuden kasaan.

Ei mikään kaunis näky, mutta toimii!


Hankinta agendalla:

Perukkeita
Kolmihaarakoukkuja (täkyongintaan)
Yksihaarakoukkuja (täkyongintaan)
Mäskipussillisia painoja (täkyongintaan)
Leikaripainoja
Parit eri vahvuiset monifiilisiimat
Jigipäitä, nämäkään ei ole akuutteja kun drop shotvälineitä on pahimpaan hätään
Pieniä "koskivaappuja"

Onneksi Kalamaratoniin ja kesälomaan on vielä aikaa. Ostosreissu Onkitukkuun ja tilauskeikka Kuhanjigaan.comiin kunhan budjettin nyörit antaa periksi.

Tämän vuoden Kalamaratoniin yritän saada kaiken tarpeellisen mahtumaan pariin pakkiin... ehkä onnistuin tai kuten todennäköistä ei tule onnistumaan.

Sitä ei koskaan tiedä mitä tuolla rannalla tulee vastaan, se voi olla elämäsi suurin karppi tai vaikkapa vaskikala.

Kaikkeen on varauduttava... ;)

Ei kommentteja:

Suositut tekstit